Sök
  • ProsonaGruppen

Välkommen Christer!

Christer Svensson började på Prosonagruppen för ett par månader sedan och är en av våra duktiga utvecklare. Vi ringde upp honom för en liten pratstund.


Du har fått en annorlunda start på nya jobbet med att jobba hemifrån. Hur känns det?

Ja det är ju lite trist att inte få sitta med hela gänget på plats, fast det funkar rätt så bra ändå. Men jag ser fram emot den dagen vi kan sitta tillsammans på kontoret igen. Jag har ju lärt känna de flesta av er som jobbar på Prosona under tiden 2018-2019 när jag några dagar i veckan satt hos er på konsultuppdrag. Så jag är delaktig i den ekonomiexport som finns i Castor idag.


Berätta lite om din bakgrund.

Jag har tidigare jobbat på ”Webbstudion” – ett företag inom Eskilstuna-Kurirens koncern. 2016 kände jag och en av mina kollegor att vi ville prova på att stå på egna ben och startade då eget företag. Vi fick in ett större uppdrag och sedan rullade det på. Vi arbetade mestadels med webbutveckling men även rena utvecklingsuppdrag som jag hade mot Prosona. Tyvärr blev det en omställning med mindre jobb under 2020 på grund av pandemin, så jag tog kontakt med Prosona igen. Eftersom ni hade behov av fler utvecklare fick jag erbjudande om fast anställning och tog den.Du sitter och jobbar med ett större projekt just nu. Kan du avslöja något om det?

Ja visst! Det är en mobil applikation för livsmedelsinspektion där man på ett smidigt sätt kan arbeta ute i fält. Livsmedelsinspektörerna kommer då via appen kunna notera och fotografera när de är på plats. När de kommer tillbaka till kontoret tankar de in bilder och protokoll mot ärendet i Castor. Detta jobb påbörjades redan 2019 och jag håller nu på att slutföra det. Det kommer ut information när det är klart så alla får möjlighet att investera i denna modul/app.Vi önskar Christer välkommen och ser fram emot att få se den nya produkten i drift.46 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Adress Rosenforsvägen 1, Skogstorp   

Tel 016-15 04 30   

E-post info@prosona.se   

  • Facebook