top of page
Sök
  • ProsonaGruppen

Välkommen till "nya" Prosonagruppen

Uppdaterat: 14 aug. 2019

Det var det här med skomakarens barn. Sedan vi flyttade ut till våra nya fina lokaler har vi haft fullt upp med nya kunder och förstås en ny version av Castor. Men nu äntligen kan vi släppa vår nya hemsida. Vi hoppas att du ska gilla den.


Vi har haft flera besök hos oss sedan vi flyttade hit, bl a många kursdeltagare som gått grundkurs för Castor men också ett stort gäng deltagare på vårt seminarium som gick av stapeln i våras. Vi planerar för fler seminarier då det blev en uppskattad träff.


För er som inte varit här vill vi gärna visa våra nya lokaler. Vi sitter i en fastighet som kallas Rosenfors fabriker. Bröderna Liberg startade denna fabrik år 1864. Här tillverkades bl a skridskor, strykjärn, hyvel- och huggjärn samt bessman. Fastigheten ligger i en fantastisk miljö, precis intill Eskilstunaån och Rosenforsparken. Det tar cirka 10 minuter att åka hit med bil från Eskilstuna centrum.På entreplan har vi en utbildningssal med nio datorer som ligger i nära anslutning till lounge och lunchrum där våra kursdeltagare kan husera fritt. En trappa upp har vi kontor samt ett stort konferensrum med magnifik utsikt över ån.


Har du vägarna förbi är du självklart välkommen. Hör av dig innan så vi hinner sätta på lite kaffe. Varmt välkommen!


157 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Комментарии


bottom of page