top of page
Sök
  • ProsonaGruppen

PRESSMEDDELANDE - Nina Edenvik utsedd till ny VD för Prosonagruppen


Styrelsen för Prosonagruppen AB har utnämnt Nina Edenvik till ny VD. Prosona har under många år expanderat sitt kundunderlag samt ökat sin omsättning och styrelsen ser nu ett behov av en erfaren ledare som kan tillföra bolagets ledning strategisk kompetens och därmed ytterligare utveckla ärendehanteringssystemet Castor.


- Styrelsen är stolt över att kunna presentera Nina Edenvik som ny VD. Rekryteringen är en strategisk satsning för att stärka upp företaget och utveckla systemet Castor för kommunal ärendehantering och diarieföring. Nina har rätt profil och en erfarenhet som kompletterar våra befintliga medarbetare och oss ägare, vilket framförallt kommer gynna våra gamla som nya kunder, säger Mikael Sköld, delägare och avgående VD.


Nina är utbildad civilekonom med inriktning organisation/ledarskap med lång erfarenhet från offentlig verksamhet. De senaste 10 åren som kommunal chef inom olika förvaltningar och innan det som utredare inom både kommunal och statlig verksamhet. Nina har även under lång tid tjänstgjort i styrelsen för Användarföreningen Castor, senast som ordförande.


- Jag är hedrad och motiverad över att få förtroendet som VD i Prosonagruppen. Jag har följt Prosonas fantastiska utveckling under flera år och ser framemot att tillsammans med medarbetare, kunder och ägare vidareutveckla bolaget i framtiden, säger Nina Edenvik.


Nina Edenvik tillträder som VD i januari 2021.

572 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page