top of page
Sök
  • ProsonaGruppen

Information från Användarföreningen om årsmöte och användarträff 2020


Användarträff 2020 i digital form Med anledning av nuvarande pandemi och Folkhälsomyndighetens rekommendationer har styrelsen beslutat att årets användarträff i Göteborg ställs in. Läget är för osäkert för att planera för ett fysiskt årsmöte och användarträff. Istället undersöker styrelsen möjligheterna att genomföra detta digitalt – exakt hur detta ska genomföras är fortfarande på skissbordet men årsmötet kommer att hållas via Teams och vi planerar för webbinarium och/eller förinspelade presentationer. Syftet är att så långt det är möjligt hitta substitut för den årliga användarträffen.

Goda exempel Styrelsen vill bjuda in användarkollektivet att dela med sig av goda exempel på digitalisering och användning av Castor. Vi vill fånga upp: hur vi använder Castor, smarta lösningar, rutin- och processbeskrivningar samt andra verktyg som ni kopplar till Castor. Det kan vara högt eller lågt, stort som smått. Era goda exempel delas med övriga castoranvändare och kan delas t ex genom förinspelade filmsnuttar, powerpoint, eller pdf:er.

Om ni vill bidra till användarträffen genom goda exempel – anmäl ert intresse till styrelsen! Maila till benjamin.bergkvist@upplands-bro.se eller daniel.lindgren@huddinge.se senast den 2 oktober.

Preliminärt datum för årsmöte är 6 november. Styrelsen återkommer med inbjudan.

Benjamin Bergkvist Vice ordförande Daniel Lindgren Sekreterare


91 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page