top of page
Sök
  • ProsonaGruppen

En sommarhälsning

I morgon är det midsommarafton och vi hoppas att ni får fira den med solsken, god mat och kanske en sväng om med "små grodorna". Men innan det vill vi skicka lite information från oss på Prosonagruppen.


Support under sommaren

Vi har som vanligt öppet och bemannat hela sommaren om du behöver hjälp med Castor. Under ett par veckor har vi dock begränsat antal personal i tjänst och svarstiden kan dröja något längre. Du hittar kontaktuppgifter på vår supportsida.
Morgonfika - en bra start på dagen

Torsdag den 7 juni var det stor premiär för ”morgonfika” med Användarföreningen Castor och Prosonagruppen. Ett nytt forum för inspiration och delaktighet i styrelsens arbete med föreningen och Prosonagruppen. Inte kunde vi ana ett så stort intresse. Hela 67 personer hade föranmält sig till vårt första "Morgonfika" den . Deltagarna fick ta del av information om styrelsens arbete och även en snabb presentation av Prosonas anställda.


Missade du mötet? Ingen fara, vi kommer bjuda in till fler ”morgonfika” i Teams med varierande teman. Planerade datum är: 8 sep, 20 okt och 8 dec kl 8.30-9.00.

Kom gärna med önskemål på vad du vill att vi ska prata om. Har du något specifikt ämne eller funktion i Castor du vill veta mer om? Maila dina önskningar till helena.mattsson@prosona.se


Det går bra att redan nu anmäla sig till mötet den 8 sept. Ni som deltog på förra mötet kommer att få en inbjudan automatiskt.


Hjälp oss uppdatera vårt adressregister

Har du bytt tjänst, är du ny Castoransvarig, har någon slutat sin tjänst, vill du få våra nyhetsutskick direkt till din e-post? Hör av dig till oss så uppdaterar vi vårt adressregister. Det går självklart också bra om du vill ta bort dig från vårt register.


Vi på prosonagruppen önskar er en skön sommar och semester!

80 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page