top of page
Sök
  • ProsonaGruppen

3, 2, 1… Sändning!

Under förra veckan var det hög aktivitet runt om bland deltagande kommuner, Användarföreningens styrelse och Prosonagruppen inför den digitala användarträffen med årsmöte för Användarföreningen Castor.


Intresset var stort inför årets användardagar.

Torsdag och fredag 18-19 november var det äntligen dags att hålla den årliga användarträffen som förra året fick ställas in p g a pandemin. Tidigare år har det varit fysiska träffar i bl a Göteborg och Stockholm men i år genomfördes träffen digitalt. Och peppar peppar så var tekniken med oss hela tiden.


Schemat för dagarna var fyllt med presentationer, projekt och framtidsvisioner kring Castor. Intresset för träffen var högt. Det var ca 150 personer inloggade, förmodligen fler då många satt i grupper, som hade chans att ställa frågor om de olika presentationerna. Prosonagruppen berättade bl a om framtidsvisioner och presenterade några nya produkter som är på gång. Vi fick också lyssna på en hel del intressanta presentationer av projekt som pågår kring olika funktioner i Castor.

En sista check med tekniken innan sändning.

Deltagarna fick svara (anonymt) på en hel del enkätfrågor i Teams, som skickades ut med jämna mellanrum. 100% av deltagarna var nöjda med dag 1 och det var ett bra kvitto på att allt fungerat som det ska. Under fredagen var det även årsmöte med föreningen där ny styrelse valdes. Mer om det kommer ni inom kort att kunna läsa på Användarföreningens sida under ”styrelse”.


Fredagen avslutades med att fråga hur många som ville att nästa träff skulle ske fysiskt och det visade sig att 62% gärna såg en fysisk träff. Och visst vore det trevligt om vi kunde ses igen under 2022. Eftersom årets möte blev så lyckat, öppnar det även upp för planer på att sändas digitalt till dem som inte kan närvara.Medarbetarna samlades för att lyssna på många intressanta presentationer.


Vi ställde några frågor om träffen till Nina Edenvik, VD på Prosonagruppen:


Vad är din reflektion efter två dagar med Prosonas kunder och våra medarbetare?

Att allt flöt på så bra trots den digitala mötesplattformen. Självklart hade vi önskat en fysisk träff, men utifrån förutsättningar tror jag att vi lyckades kommunicera det vi ville. Chatten erbjöd en möjlighet till kommunikation, men det är klart att det blir mer information än dialog när vi inte är i samma rum.


En annan reflektion är att det som vi fokuserat på internt även taktar med det som våra kunder prioriterar. Vi fick ett kvitto på att våra strategiska beslut inför framtiden är rätt.


Vad tar Prosona med sig?

Att användarföreningen är viktig för oss och att det finns ett värde i att fortsätta utveckla den tillsammans med styrelsen och kommunerna. Även de inspel vi fick från våra engagerade kunder, från intresseanmälningar till pågående projekt och preferenser de lämnade kring utvecklingen av Castor.


Att formatet kring digital mötesplats med live-undersökningar kan användas i vår kommande utveckling inför till exempel beredning samt i kunddialog. Det möjliggör en större kommunikationsplattform, som ökar kunddialogen. Att ses oftare än en gång per år ger mycket positivt.


Något mer?

Otroligt roligt att få presentera våra medarbetares fina arbete. Utan deras insats hade vi inte kommit så långt som vi faktiskt gjort detta år. Det ger en energiboost.

…och så hoppas vi att kommande föreningsträff kan ske på plats, men kompletterat med digital lösning för de som inte kan delta fysiskt. 

Tack till ALLA som deltog under träffen, både framför och bakom kameran. Nu ser vi fram mot nästa träff 2022!

 

91 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page