Aktuellt


 • Sigtuna kommun upphandlar Castor miljö


  Sigtuna

  Miljö- och hälsoskyddskontoret i Sigtuna upphandlar Castor miljö. Sigtuna är en kommun i ett expansivt område vid Sveriges största flygplats med Ca 47000 invånare. Här passerar 25 miljoner människor varje år. Men som man säger i Sigtuna - Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till.

  Vi ser fram mot ett långvarigt och givande samarbete och tackar Sigtuna kommun för förtroendet.

  Sigtuna kommun Hemsida • Vaggeryds kommun upphandlar Castor Miljö


  Vaggeryd

  Vaggeryds kommun Miljö- och byggförvaltning upphandlar Castor Miljö. Kommunen är en småländsk kommun på 13500 inv. där den berömda Gnosjöandan gäller. Möbel- och metallindustrin har varit basen i flera hundra år för företagandet i kommunen, som idag är en modern industri. Vi på Prosona är glada att kommunen väljer Castor Miljö som verktyg för att kunna utveckla sin verksamhet mot en digitalhantering. Vi glada för att vi blev kommunens val och ser fram mot ett bra framtida samarbete. 

  Vaggeryds kommun Hemsida • Knivsta kommun upphandlar Castor Miljö


  Knivsta kommun

  Knivsta kommun, Bygg- och miljökontoret upphandlar Castor Miljö. Knivsta är en kommun som tillhör en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. År 2018 är man drygt 18 000 invånare - mitt i tillväxtregionen Stockholm-Uppsala. Det är roligt för Prosona att få vara med på den resan. Vi hoppas på ett långt och givande samarbete som kan utvecklas med åren. Tack Knivsta kommun för förtroendet.

  Knivsta kommun Hemsida • Södertälje kommun köper Castor BAB


  Södertälje kommun

  Södertälje kommun, Myndigheten för äldre och personer med funktionsnedsättning köper Castor för bostadsanpassning. Myndigheten har sett möjligheterna att kunna ta några steg till digital handläggning genom Castor BAB. Vi ser positivt på samarbetet med Södertälje och hoppas på ett ömsesidigt utbyte.

  Södertälje kommun Hemsida • Lunds kommun köper Castor BAB


  Lund kommun

  Lunds kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen, Myndighetsfunktion köper Castor BAB. Modulen för bostadsanpassnings bidrag. Förvaltningen växlar upp från tidigare system till Castor för att bli mer digital. Med funktioner som digital signering så kommer handläggningen bli smidigare och enklare. Vi på Prosona är glada för att Vård- och omsorgsförvaltningen i Lund väljer Castor. Och ser fram mot ett långt samarbete.

  Lunds kommun Hemsida

 • Tyresö kommun köper Castor BAB


  Tyresö

  Tyresö kommun, Myndigheten för äldre och funktionsnedsättning köper Castor BAB. För att utveckla handläggningen så föll valet på Castors modul för bostadsanpassning.
  Vi på Prosona är glada och tackar för förtroendet. Vi tror på ett långt och givande samarbete som utvecklar både förvaltningen och oss på Prosona.

  Tyresö kommun Hemsida • Borlänge kommun köper Castor BAB


  Borlänge

  Borlänge kommun, Bostadsanpassningen köper Castors BAB modul för att kunna utveckla och digitalisera sin handläggning. Borlänge kommun är i invånarantal den näst största kommunen i Dalarnas län som precis har blivit 52 000 invånare. Mer finns att läsa på hemsidan.

  Vi hoppas på ett utvecklande samarbete under många år.

  Tack för förtroendet
  Prosona

  Borlänge kommuns Hemsida • Nykvarns kommun upphandlar Castor


  Kommunvapen

  Bygg- och miljönämnden upphandlar Castor för miljö-och bygglovs kontoret. Målet är att utöka samarbetet mellan miljö-och byggkontoret genom att digitalisera hela handläggnings processen. Nykvarn är en ung kommun med gamla anor. Kommunen bildades 1999 efter en delning från Södertälje kommun.

  Vi på Prosona ser fram mot ett långt och givande samarbete.

  Nykvarns kommuns hemsida
 • Huddinge kommun köper Castor BAB


  Kommunvapen

  Bygglovsavdelningen, Natur- och byggnadsförvaltningen köper Castor verksamhetsmodul för Bostadsanpassning bidrag. Målet är att lyfta handläggningen för hanteringen av bidrag, genom att digitalisera hela processen.

  Vi ser fram mot ett givande samarbete

  Huddinge kommun - Hemsida
 • Vaxholms Stad upphandlar Castor


  Vaxholm_vapen

  Vaxholms Stad, Stadsbyggnadsförvaltningens bygglovs enhet upphandlar Castor. Vi på Prosona har fått förtroendet att leverera Castor Bygglov. Vaxholm kännetecknas av en unik kombination av vatten, natur, storstad och en pittoresk stadskärna. Vaxholm ligger endast 3 mil från Stockholm och är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet som det står att läsa på hemsidan.

  Vi på Prosona ser fram mot ett långt och givande samarbete.

  Vaxholm Stad hemsida   • Södertälje kommun upphandlar Castor


  Kommunvapen

  Miljökontoret i Södertälje upphandlar Castor. Södertälje är en kommun på ca 96 032 invånare. Känd bland annat för sina broar över E4 och vattenvägar in i Mälaren. 
  Vi ser mycket fram mot ett långt och givande samarbete.

  Vi hälsar Södertälje välkommen som Castor kund. 

  Södertälje kommuns hemsida • Tanums kommun upphandlar Castor


  Kommunvapen

  Miljö- och byggnadsnämnden med förvaltningarna miljö, bygg och plan upphandlar Castor. Tanums kommun får nu en möjlighet att stärka samarbetet mellan Miljö- och byggnadsnämndens olika organisationer. 

  Vi på Prosona välkomnar Miljö- och byggnadsnämnden och ser fram mot ett givande samarbetet.

  Tanum kommuns hemsida • Sollentuna kommun upphandlar Castor


  Sollentuna kommun


  Miljö- och byggnadsnämnden i Sollentuna har upphandlat Castor Miljö. Sedan många år har byggkontoret använt Castor för sin verksamhet, som nu tillsammans med miljöverksamheten får stora möjligheter att samverka i samma system. För att tillsammans dra nytta av fördelarna.

  Vi på Prosona är glada åt förtroendet och hoppas på ett lång och givande samarbete. 

  Sollentuna kommuns hemsida • Upplands- Bro kommun upphandlar Castor


  Upplands-Bro_kommun

  Bygg- och miljönämnden i Upplands-bro upphandlar Castor på miljösidan. Man har sedan tidigare Castor på byggavdelningen. Möjligheterna till stora samordningsfördelar ökar nu genom att verka i samma system. Upplands bro är en kommun som ligger i hjärtat av Mälardalen och är en av regionens mest natursköna, -  som man själv säger.

  Vi på Prosona är glada för förtroendet.
  Vi ser fram mot ett långvarigt och givande samarbete.

  Upplands-Bro kommuns hemsida • Solna Stad upphandlar Castor


  Kommunvapen


  Solna Stad upphandlar Castor, som efter en överklagande period äntligen är i hamn. 
  Miljö- och byggnadsförvaltningens bygglovsenhet i Solna har upphandlat Castor som verksamhetssystem. Solna Stad är en expansiv kommun som växer så det knakar. Det gör det extra roligt att vi på Prosona får vara med på deras resa. Solna fick utnämningen årets superkommun efter många tidigare nomineringar.

  Vi ser fram mot ett långvarigt och spännande samarbete.
  Vi tackar för förtroendet

  Solna stads hemsida • Ystad-Österlenregionens miljöförbund upphandlar Castor

  515px-Simrishamn_kommunvapen_-_Riksarkivet_Sverige516px-Tomelilla_kommunvapen_-_Riksarkivet_Sverige519px-Ystad_kommunvapen_-_Riksarkivet_Sverige

  Ystad-Österlenregionens miljöförbund väljer Castor som sitt nya verksamhetssystem.
  Den 1 juni 2009 övergick miljö-, hälso-, och livsmedelstillsynen i Simrishamns, Tomelilla och Ystads kommuner till Ystad-Österlenregionens miljöförbund. Nu vill man ta nästa steg i verksamheten och satsar på Castor för att uppnå en digital hantering och bli effektivare.

  Vi på Prosona tackar för förtroendet och ser fram mot ett givande samarbete.

  Hemsida Ystad-Österlenregionens miljöförbund
 • Huddinge kommun köper Castor miljö


  Kommunvapen

  Huddinge kommun och Natur- och byggnadsförvaltningen har upphandlat ett nytt ärendehanteringssystem. Där vi på Prosona har fått förtroendet att leverera Castor Miljö.
  Huddinge ligger strax söder om Stockholm. Med över 100 000 invånare är Huddinge den näst största kommunen i Stockholms län. 

  Vi på Prosona tackar för förtroendet och ser fram mot ett givande samarbete.

  Huddinge kommun - Hemsida • Uddevalla upphandlar Castor


  Kommunvapen


  Samhällsbyggnadsförvaltningen upphandlar Castor för sin nya organisation. Det gäller miljö, bygglov och plan. För att den nya förvaltningen ska bli en effektivare organisation som följer samhällsbyggnads processen, krävs ett system som hanterar detta. Vi på Prosona ser detta som en stor framgång att man väljer Castor som system och oss som leverantör. 

  Vi ser fram mot ett positivt och intressant samarbete.

  Uddevalla kommun - Hemsida • Katrineholm köper Castor miljö


  Kommunvapen

  Samhällsbyggnadsförvaltningen och miljöenheten i Katrineholm väljer Castor som verksamhetssystem. Det är ett naturligt steg för förvaltningen som under många år har Castor som en del av verksamheten. Genom att miljö nu tar steget och väljer Castor så uppnår man stora samordningsvinster. Det gör man främst genom en digitalisering av handläggningen. Det gynnar inte bara förvaltningen utan även medborgarna med en effektiv handläggning. 

  Vi ser fram mot ett bra samarbete.

  Katrineholms kommun - Hemsida • Åre beställer Castor miljö


  Åre

  Sista pusselbiten är lagd i Åre. Sedan länge så har kommunen arbetat med Castor som kommunövergripande system. Nu har även miljöavdelningen valt Castor för sin verksamhet. Införandet innebär att man nu kan växla upp och nyttja samordningsfördelarna som följer med systembytet. Allt från nämnds arbetet till den dagliga kommuniceringen med kollegor på andra förvaltningar.

  Vi ser fram mot ett positivt och givande samarbete.

  Åre kommun - Hemsida • Ale kommun beställer Castor

  Kommunvapen

  Samtliga sektorer ingår i avtalet. Vi på Prosona är väldigt positiva över detta förtroendeuppdrag.
  Vi ser detta som en möjlighet att tillsammans med en aktiv kommun utveckla deras verksamhet till fördel för alla i Ale kommun.

  Ale är en attraktiv kommun på 28 074 invånare, med en positiv utvecklingskurva. Det strategiska läget mellan Göteborg och Trollhättan och med naturen in på knutarna gör att man både kan bo, arbeta och njuta av sin fritid på bästa möjliga vis. Läs mer på Ales hemsida.

  Ale kommun - hemsida